JR Soft s.r.o.
 
Úvod » Vývoj a podpora software » Software pro zdravotnictví » Podpora Medicus » Prodej a instalace medicínského programu MEDICUS Start/Profesionál/Komfort

Podpora Medicus

Prodej a instalace medicínského programu MEDICUS Start/Profesionál/Komfort

Program MEDICUS je nejpřízpusobivější námi nabízený software. Jeho základní verze jsou tři – Start, Profesionál a Komfort. Jeho aktuální verze 3.0 navazuje na velice úspěšnou „dvojku“.

Proč právě MEDICUS?

MEDICUS je program s velice intuitivním ovládáním. Jednotnost ovládacích prvků a komplexnost nabízených funkcí je jeho obrovskou silou.

MEDICUS Start – si pořídíte pokud nemáte ambice veškerou dokumentaci v ordinaci převést do PC, ale pouze pořizovat výkony pro zdravotní pojišťovny a odesílat dávky.

MEDICUS Profesinál – oproti Startu obsahuje navíc funkce zvyšující produktivitu práce ordinace. Je určen všem uživatelům, kteří nevyužijí pro svou práci s programem odborná vyšetření a zatím neuvažují o elektronickém podpisu dekursu.

MEDICUS Komfort – Program je určený pro uživatele, kteří chtějí vést veškerou dokumentaci pacienta v elektronické podobě a tím mít maximální přehled o zdravotním stavu pacienta i o ekonomickém stavu ordinace. Je vhodný pro všechny praktické i odborné lékaře.

Chcete si koupit program MEDICUS?

Kontaktujte nás na telefonním čísle +420 608 771 6­40 nebo na emailové adrese software@jrsoft.cz . Na základě Vašich požadavků Vám vypracujeme návrh řešení společně s kalkulací nákladů spojených s pořízením.

Máte zájem o DEMO verzi programu?

Rádi Vám tuto verzi nainstalujeme a předvedeme. Že nejste z našeho kraje? Instalace provádíme pomocí vzdáleného přístupu přímo na Vašem počítači.


 
 
 
 
 

JR Soft s.r.o.

Těšínská 1509/64

746 01   OPAVA

Tel./fax: 553 734 393

e-mail:  info@jrsoft.cz

 

©2012 JR Soft s.r.o.